Sponsoreret indlæg

Boxershorts til mænd er efterhånden blevet et eftertragtet produkt på markedet. Det hører fortiden til, at mænd ikke går op i deres udseende og fremtoning. Dette gælder ikke kun skjorter, bukser, slips og lignende, men gælder ligeledes de mindre synlige beklædningsgenstande såsom sokker og underbukser. Det er blevet en mere udbredt tendens, at de mest populære tøjmærker også tilbyder deres eget unikke bud på de perfekte boxershorts. Så der er efterhånden ingen tvivl om, at kategorien: boxershorts mænd – er blevet et at de mere populære produkter på markedet.

Moderigtige boxershorts viser status

I dag er underbukser ikke kun et praktisk anliggende. Det er kommet på mode at kunne have de rigtige boxershorts på, hvor man på buksekanten typisk tydeligt vil kunne se hvilket mærke som står bag. På denne måde er boxershorts også blevet mærketøj, ligesom eksempelvis trøjer, bukser, jakker og lignende. Man lægger måske ikke ved første øjekast mærke til det, men det kan betyde enormt meget for den enkelte at være moderigtigt klædt på både i det synlige og det usynlige.

Skeptikere ville måske sige, at det ikke giver mening at købe boxershorts i dyre domme, når de fleste mennesker aldrig vil lægge mærke til det. Sådan en praktisk tænkning gælder dog ikke modens mekanismer. Det gælder ikke om at være mest praktisk, men at udvise mest overskud. At tænke alt for praktisk er at misforstå mode. Det handler om at sende de rigtige signaler og udstråle noget, der skaber en fortælling om en selv. Det er oftest de mest subtile tegn der gælder i dette regnestykke. Det ses i mange forskellige kulturer, hvor beklædningsgenstande kan signalere status i selv de mindste variationer.

Dermed kan man sige, at en moderigtig beklædning ikke nødvendigvis er, hvad man skilter med. Det er ikke kun bulder og brag, eller hvad der umiddelbart er tilsyneladende. Det kan være de mere skjulte tegn som af og til kan være det mest raffinerede. At være med på moden handler om at forstå en kode og at kunne udsende de samme koder til omverdenen. Dette kan være meget kompliceret, når det også angår alt det, som er mere subtilt, men det ændrer ikke på værdien. Dette kan være nogle af forklaringerne på, hvorfor boxershorts til mænd nu er blevet et så eftertragtet produkt på markedet i dag.